My Cart
0,00 lei
+40 759 480 023
Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Batonash.com se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu clienții sai, precum și în scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor acestuia.

Compania va reține datele personale și le va folosi în scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe batonash.com privind evolutia si starea comenzilor, precum si în evaluarea produselor și serviciilor oferite. batonash.com poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Dulce Plai srl se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.batonash.com, prin completarea formularelor de înregistrare și comanda, așa cum prevăd dispozițiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protectia datelor personale.

Batonash.com nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul batonash.com poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

În cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe servere ale operatorilor autorizati in acest sens iar batonash.com nu solicita si nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Pentru informare și suport, ne puteți contacta la adresa dulceplai@gmail.com

Termeni si servicii

Site-ul www.batonash.com este proprietate SC Dulce Plai SRL, având sediul în Iași, șos. Nicolina 57.,cu număr de înregistrare J22/3341/2018 și CUI 40264370

Accesare acestui site implica acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos.

Drepturile de autor a Dulce Plai  SRL asupra informațiilor publicate pe site precum și întregul conținut al site-ului www.batonash.com reprezentat de imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Dulce Plai SRL și este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Securitatea datelor personale, constă în garantare datelor furnizate pentru procesare unei comenzi pe site-ul www.batonash.com. Datele furnizate vor fi folosite pentru a furniza produsele comandate, pentru a comunica noutățile oferite de magazin și pentru statistici interne.

Utilizatorii sunt obligați ca în urma efectuării unei comenzi să accepte termenii de livrare, preț, cantitate, etc.

Livrarea produselor se face prin curierat rapid la prețul de 15 lei și se efectuează în maxim 72 de ore de la data confirmării pe email a comenzii.

Plata produsele se efectuează la primirea lor și se face în conformitate cu factura emisă în baza produselor comandate și a serviciilor de curierat.

În cazul renunțării la comandă, utilizatorul se obligă să anunțe în cel mai scurt timp anularea comenzii, iar dacă comanda a fost livrată se obligă să suporte costul de retur al produselor.

Pentru contact se poate folosii rubrica contact de site-ul www.batonash.com

ANPC număr de telefon: 0800080999

Politica de retur

Denunțarea unilaterala

Ai dreptul sa ne notifici in scris (prin e-mail la dulceplai@gmail.com ca renunti la cumparare, fara penalitati și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului Singurele costuri care pot cădea în sarcina ta sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Nu se accepta produsele distruse în timpul transportului sau care prezinta modificari fizice, lovituri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzură. De aceea, te rugăm sa pastrezi ambalajul în care ai primit produsul și să îl returnezi în același ambalaj. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Vom face chiar noi comanda pentru curier, si vom deduce cheltuielile de transport din suma de returnat.

Îți vom returna contravaloarea produselor returnate prin ordin de plata, în cel mult 30 de zile de la data returnarii produselor. Te rugăm sa ne comunici un cont IBAN în care sa trimitem banii.

Deși legea nu prevede acest lucru, vom accepta și returul produselor achizitionate de către persoanele juridice, în aceleași condiții ca și în cazul persoanelor fizice.

Produsele neconforme

Dacă un produs nu este conform specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii și nu dorești sa il pastrezi, il poti returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea ta, în urma unei notificari scrise în care ne spui ce anume nu este conform. Poți alege dintre restituirea banilor sau înlocuirea produsului.

Garanția legală de conformitate

Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiază de garanția legală de conformitate conform art. 4 – pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 și art. 5-18 din Legea nr. 449/2003

Procedura de returnare:

În cazul în care dorești sa returnezi un produs, te rugăm sa urmezi urmatorii pasi:

**Conform politicii noastre puteți sa returnati produsele în termen de 30 zile calendaristice de la data primirii coletului.

 1. Scrie-ne un mesaj la dulceplai@gmail.com
 2. Este obligatoriu sa trimiti produsul deteriorat, cu toate accesoriile și o copie a facturii. Toate acestea trebuie impachetate. Conform Legii 249/2015 nu ești obligat sa returnezi produsul în ambalajul original.
 3. După ce ai efectuat acești pași te rugăm sa expediezi produsul, prin orice metoda de transport dorești (de ex: Curier Rapid, Posta Romana etc.) la adresa Iași, bd. Poitiers 10, Tehnopolis, Dulce Plai, precizând pe colet “Returnare produs”. Clientul este responsabil de impachetarea produsului și a documentelor necesare pentru expediere.
 4. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de către client. În cazul în care expediem coletul cu plata la destinatie, vom deduce costul transportului din suma pe care trebuie sa ti-o restituim.
 5. Conform OUG 34/2014 contravaloarea comenzii dvs. va fi restituita in max. 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere. În cazul în care coletul nu este restituit aceasta perioada se poate prelungi. Banii se vor returna prin aceeași metoda de plata ca și cea din comanda inițială. Dacă se dorește metoda de plata poate fi schimbată.

Pentru informații suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0 759 480 023 în timpul orelor de program sau ne puteți scrie la adresa dulceplai@gmail.com.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Compare
Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping